FAQs

Veel gestelde vragen

Levertijd en beschikbaarheid
Het merendeel van de producten in de webwinkel wordt na betaling binnen de 2 werkdagen verzonden.
Afleveradres
Tijdens het plaatsen van de bestelling geeft u een facturatieadres op, maar u kan ook kiezen voor een afwijkend afleveradres. Postbusleveringen zijn niet mogelijk bij ons.
Prijzen en garantie
Alle genoemde prijzen van artikelen op de website zijn exclusief verzendkosten. Mogelijke prijswijzigingen voorbehouden. Op alle artikelen rust fabrieksgarantie; over het algemeen voor de periode van twee jaar. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
Waarom zijn onze prijzen zo goedkoop?
Wij zijn een online winkel. Daardoor besparen wij tal van kosten: geen duur pand, geen dure accountmanager, geen dure leasewagens,... Wij hebben ook geen klanten die niet betalen, want u betaalt vooraf. Alle bestellingen worden thuis geleverd. Bij voorkeur hebben wij u niet aan de telefoon of ontvangen we geen e-mails. Niet omdat we u niet aardig vinden, maar omdat dat ons kosten scheelt. En net daarom zijn onze producten zo goedkoop.
Installatie
Laat het materiaal steeds door een professionele installateur plaatsen.
Elders een lagere prijs
Vraag gerust naar onze speciale condities! Wij maken graag een voorstel op maat…
Klachten
Heeft u een klacht over een geleverd product, neem dan contact met ons op! Voor het afhandelen van klachten hebben wij wel informatie nodig zoals uw naam en het ordernummer.
X